»
Handgereedschap
»
Technischgereedschap
»
Tuingereedschap
»
Klimgereedschap
   
   
   
   
   

De Tuin

Om uw tuin op orde te krijgen en te houden heeft Magazijn KROP diverse tuingereedschappen, hogedrukreinigers, accessoires en sproeimateriaal.

 

Tuingereedschap

Met verkeerd gereedschap wordt het klussen zwaarder, tijdrovender en daardoor minder leuk. Dit geldt helemaal bij het tuinieren. Goed gereedschap is dan een must. Informeer bij onze doe het zelf specialisten of uw werk makkelijk gemaakt kan worden.

 

 

Sproei- & Spuitgereedschap

Een gieter is handig voor de kleine oppervlaktes, maar een tuin heeft nu eenmaal meer water nodig. Een tuinslang biedt uitkomst om het water te transporteren en de accesoires die wij aanbieden doen vervolgens de rest.

Hogedrukreinigers

Uw huis, tuin, auto, caravan of boot in een handomdraai ontdoen van het grove vuil? Met een hogedrukreiniger is dat zo gedaan. Er zijn zelfs accessoires beschikbaar die bijvoorbeeld zo uw verstopte leiding kan leegspuiten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Tuinmachines

Een heggenschaar of een elektrische heggenschaar, een grasmaaier of een gemotoriseerde grasmaaier, een bijl of een kettingzaag? Hoe groter de klus des te makkelijker uw keuze. Informeer bij onze vakspecialisten welke voor u de juiste is.

Tuinaccessoires

Een tuin komt net als uw woning het mooiste naar voren met de juiste accessoires, zoals: afzettingsgaas, weerinstrumenten en regentonnen. Maar ook praktische accessoires als droogmolens en waslijnen zijn dingen die u bij uw doe het zelf specialist te vinden zijn.