»
Sierbeslag
»
Opbergen
»
Seizoen
   
   
   
   
   

Opbergen

Georganiseerd werken is efficiënt, daarom is het verstandig uw klein ijzerwaren en gereedschap op te bergen. Uw elektrische machines bewaren in gereedschapskoffers verlengt de levensduur.

 

Vakkendozen

De vakkendozen zijn handig voor het opbergen van velerlei kleine schroefjes, spijkers, pluggen, boutjes en nog veel meer klein ijzerwaren. Met name als u geen vaste klusplek hebt en dus mobiel moet zijn bij het klussen biedt een handzame vakkendoos uitkomst.

 

Hobbykoffers

In een hobbykoffer past al uw kleine handgereedschap. Net als bij de vakkendozen uitermate geschikt voor mobiele klussers. Maar ook voor niet mobiele klussers is het raadzaam hun gereedschap goed op te bergen indien een vaste werkplaats thuis ontbreekt.

Stapelbakjes

Stabelbakjes versneld het klussen bij u thuis of op de werkplaats. Al het klein ijzerwaren kunt u met behulp van handige stapelbakjes geordend en zo voor het grijpen uitstallen.

 

Machinekoffers

Klussen vindt nu niet echt bepaald plaats in een steriele omgeving. Daarom is het raadzaam om uw machines op te bergen in een koffer om de levensduur van te verlengen. Bovendien is een koffer ook nog eens handig bij het opbergen en bij het transport er van.

Gereedschapwagens

Bij grote klussen, bijvoorbeeld aan uw auto of boot, is het handig om niet telkens met al uw gereedschap te slepen. Met een gereedschapwagen bent u altijd mobiel en dat werkt een stuk sneller.

Gereedschapwanden

Voor de doorgewinterde klusser of vakman is een gereedschapwand een must. Klussen verloopt een stuk sneller doordat al uw handgereedschap overzichtelijk en altijd op dezelfde plaats is terug te vinden.

Tuinkisten

Met het wisselvallige weer hier in Nederland is het raadzaam uw tuinstoelkussens na gebruik altijd op te bergen. Helaas heeft niet iedereen daar de ruimte voor. Met een tuinkist is dat probleem verholpen en sommige zijn zo stevig om tevens als bankje te fungeren.