»
Sierbeslag
»
Opbergen
»
Seizoen
   
   
   
   
   

Sierbeslag

Fraaie deurklinken en rozetten, diverse handgrepen of knopjes voor uw zelfgemaakt meubels, of gewoon een mooie brievenbus? Kom gerust eens langs bekijk ons aanbod.

 

Deurbeslag

De deurkruk, letterlijk en figuurlijk de binnenkomer, is vaak nog een ondergeschoven kindje bij velen. Mooi deurbeslag is zo'n typisch detail dat een huis of kantoor een extra uitstraling kan meegeven. Bij Enorm verkopen we bovendien ook nog eens veilg deurbeslag.

Meubelbeslag

Grepen, deurdrangers, meubelknoppen en deurstoppers. Van modern tot klassiek, van stijlvol tot "kitsch", Enorm biedt voor elke situatie de juiste oplossing.

Brievenbussen

Een brievenbus is vooral een functioneel product maar kan bovendien ook heel stijlvol zijn. Uw entree is helemaal af met een brievenbus die past in de sfeer van uw woning. Veel brievenbussen zijn voorzien van gecodeerde sleutels.

 

Naamplaten

Wij denken graag met u mee als het gaat om een creatieve oplossing om uw entree speciale aandacht te geven. Kies een fraai vormgegeven naamplaat uit en geef aan ons door welke namen er straks op de gevel te bewonderen zullen zijn.

Garderobes

Van deurbel tot kapstok of zelfs een complete garderobe. Onze producten blinken uit in kwaliteit en functionaliteit. De garderobes zijn uitstekend geschikt voor woningen maar kunnen ook toegepast worden in kantoren, hotels, restaurants, theaters, sportinstellingen etc.